Magamról

"A szabadság megtanulása az élet talán legnagyobb leckéje. Szabaddá válni élethelyzetektől, a környezettől, más személyektől és legfőképpen önmagunktól."

(Dr. Edward Bach)

Immár több, mint húsz éve járom tudatosan önismereti utamat, mely utat számomra mindig két fő téma, érték határozta meg: a külső és belső harmónia. Tanulmányaimat mindkét vonalon folytattam, egészségügyi szakterületen kezdtem, majd szociálpedagógusként szereztem diplomát. Stílus- és divattervezést pedig Debrecenben a Rose Mary Divatintézetben hallgattam, később szín- és stílustanácsadó oklevelet szereztem.

Hiszem, hogy az egészséges, boldog élet alapja a test – lélek – szellem harmóniája. Letisztult bennem, hogy ebben az egységben engem leginkább a lélek fejlődéseés a velünk született színeink érdekelnek. Mindkét út önismereti út, melynek eredményeképpen eljuthatunk oda, hogy Önmagunkat kiteljesítve, szebbnek, jobbnak, sikeresebbnek, egészségesebbnek érezzük magunkat, kívül s belül.

Célom abban segíteni a hozzám fordulóknak, hogy visszataláljanak valódi és egészséges Önmagukhoz. Megtalálják saját Lelkük hangját, illetve megtalálják saját évszaktípusukat és stílusukat, amely által magabiztosabban élhetik mindennapjaikat.

A következő idézet hivatásom alapjait jól tükrözi:

„Magamat egyetlen lépésnek tekintem az önmegismerés kanyargó ösvényén. Megtanítom az embereket arra, hogy szeressék önmagukat, ezáltal teret nyitok számukra, melynek mélységében feltárul előttük lényük mérhetetlen csodája. Ez minden, amit teszek. Olyan ember vagyok, aki támogat másokat. Hozzásegítem őket, hogy átvegyék az irányítást életük felett. Segítek nekik elgörgetni az útból az akadályokat, ledönteni a korlátokat, hogy képessé váljanak szeretni magukat az adott körülményektől függetlenül.”

(Luise L. Hay: Az erő benned van!)

Szakmai végzettségek:                                                                                                                                                                     

Szociálpedagógus, azaz segítő szakember (2011. Eszterházy Károly Főiskola)

Eredeti angol okleveles Bach-virágterápia tanácsadó (2008. Original     Bach- virágterápia Level 1. 2009. Original Bach - virágterápia Level 2. 2018. Original Bach - virágterápia Level 3. mindhárom tanfolyamot Dávid Zsuzsi BFRP, BFAT Bach - Virág Tanár és Terapeutánál végeztem)  

Aura-Soma konzulens (2016.- 2017. Aura-Soma Academy)

Szín- és stílustanácsadó 2016. (MOD'Art International Hungary. Pirityi Éva, Egyén Színei Színstúdió)

ColorSomatic tanácsadó (2015-2016. Alap, Középhaladó és Haladó kurzusok. Hermann Éva és Dr. Szakál Antal)

LélekHang I.-II.-III. (2019-2020- 2021. Filotás Mária)

Tovább fiatalon - Anti-aging életmódprogram továbbképzés (2020. Konnektív Felnőttképző Kft.)

Mátrix Mix (2018. Gyurácz Eszter)